Tom Hanks pozvao je svoje fanove da se brinu o sebi i drugima u njegovom najnovijem postu na Instagramu, nakon što je ovaj tjedan njegov test na koronavirus ispao pozitivan.

Glumac i njegova supruga Rita Wilson, oboje 63, trenutno se oporavljaju od bolesti u bolničkoj izolaciji nakon što su se razboljeli tijekom snimanja u Australiji. Par, koji je u braku više od 30 godina, bio je u filmu “Down Under” za snimanje nadolazećeg biopskog filma “Elvis Presley” u kojem glumi Tom.

U nedjelju je Tom podijelio novost s fanovima jer su on i Rita ostali u izolaciji. Dobitnik Oscara podijelio je sliku svog vegemita na doručku s tostom i čašom vode, nagovještavajući da je pretrpio najgore. U sliku je uključio i malu igračku kengura i simpatičnog medvjeda koalu u znak poštovanja onima koji su pomogli da se brinu o njemu.

Pored toga, napisao je: “Zahvaljujem pomagačima. Trebamo vodit računa o sebi i drugima. Hanx.” Fanovi su njemu i njegovoj supruzi Riti poželili dobro, dok su se drugi šalili na račun njegovog obroka.

“To je puno vegemita čak i za australske standarde. Ali uživajte!” rekao je jedan. “Gospodine Hanks. Vi to radite pogrešno. To je previše vegemita”, savjetovao ga je drugi.

Početkom ovog tjedna, Tom i njegova supruga Rita pozirali su nasmijani za selfie jer su ostali u izolaciji.

Tom je napisao: “Ja i moja supruga Rita se želimo zahvaliti svima ovde koji se dobro brinu o nama. Imamo koronavirus i u izolaciji smo kako ne bismo širili ovaj virus na druge.”

“Postoje oni kod kojih bi to moglo dovesti do vrlo ozbiljne bolesti. Uzimamo to svakodnevno. Postoje stvari koje možemo svi učinti da prevaziđemo ovo stanje, sljedeći savjete stručnjaka te da vodimo računa o sebi i o drugima, zar ne?”

“Zapamtite, unatoč trenutnim dešavanjima, trebamo biti jaki. Hanx”

Dodatno je izjavio: “Pozdrav svima. Ja i Rita smo u Australiji. Malo se osjećamo umorno, kao da smo prehlađeni, imamo glavobolju. Rita je imala groznicu i blažu temperaturu. Trenutno se osjeća bolje.”

“Da bismo se pridržavali pravila, što je širom svijeta potrebno, testirani smo na koronavirus i potvrđeno je da smo pozitivni.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here